Joi, 10.18.2018, 6:11 AM
Acasă
Înregistrare
Autentificare
Site-ul meu
Bine aţi venit Vizitator | RSS
Meniu site
Sondajul nostru
Evaluează site-ul meu
Total răspunsuri: 29
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Acasă » 2015 » Iulie » 04
Vizualizări: 91 | Adăugat de: costyfofiu | Data: 07.04.2015

poze expozi ie pictura traian secara

”Civilizația presupune hrănirea cu artă… Progresul presupune umanizare… cu alte cuvinte sacralizarea vieții (întregi) … Cunoașterea vieții presupune eforturi conștiente, ținta fiind… împlinirea personalității… Efortul de a schimba eul biologic în eu civilizat e chiar miza istoriei, arta, știința și filosofia fiind căile, școala și cultura fiind instrumentele… Viața m-a convins de viabilitatea artei autentice, de nevoia de a evita dogmatizarea… Infimul aport justifică investiția… însăși existența artistului…” Pictură - Traian Secara Pagină: www.facebook.com/pictortraiansecara Locație: Cluj-Napoca, Bastionul Croitoril ... Detalii... »

Vizualizări: 110 | Adăugat de: costyfofiu | Data: 07.04.2015

poze alandala rooftop party

Cluj-Napoca. Sâmbătă 4 Iulie 2015 18:00 - Duminică 5 Iulie 2015
Aleea Stadion

Vizualizări: 155 | Adăugat de: costyfofiu | Data: 07.04.2015

poze jazz in the park 29 iunie 5 iulie 2015 in cluj napoca

Primul festival din România care aduce muzica live în Parcul Central al orașului continuă cu a treia ediție la Cluj-Napoca, în perioada 29 iunie – 5 iulie. Jazz in the Park a luat amploare anul acesta, iar directorul festivalului, Alin Vaida, explică evoluția: „Este natural pentru un organizator de evenimente să-și dorească un proiect tot mai mare și mai complex. Pentru ediția a treia nu numai că vom folosi aproape în întregime Parcul Central, dar vom organiza concerte și în alte 3 locații din oraș. Din dorința de a nu suprapune prea multe activități, le-am dispus pe parcursul unei săptămâni întregi.”
Parcul Central va avea 3 scene: Main Stage, pe aleea centrală a parcului, u ... Detalii... »

Vizualizări: 119 | Adăugat de: costyfofiu | Data: 07.04.2015

poze singles party

Singles Party- Clubul Oamenilor Singuri.

4 Iulie - Singles Party- o noua abordare !
Esti singur, simti nevoia de a socializa, de a avea o conversatie reala, de a uita o clipa de problemele cotidiene? Hai cu noi ! Clubul Oamenilor Singuri Cluj organizeaza Sambata, 4 Iulie, o serata pentru persoanele singure.Acest eveniment iti da posibilitatea de a socializa, a dansa, de a-ti face noi prieteni,putand fi chiar startul unei noi relatii.Iar pentru ca data petrecerii coincide cu Ziua SUA, ne-am gandit ca participantii sa fie imbracati in culorile rosu, alb si albastru, iar meniul in stil american.
Informatii la telefon 0741046621.

Vizualizări: 99 | Adăugat de: costyfofiu | Data: 07.04.2015

poze baba dochia lansare de album the shelter cluj napoca

Inveşmântați cu nouă cojoace, am pornit, împreună cu oile şi caprele noastre, spre vârful muntelui.Marius "Biba" Pop - programming, synths, guitars
Leon "Lopi" Lototchi - programming, synths
Andrei Voicu - live drums
Cristian "No Bijoux" Canpean - visuals

Vizualizări: 111 | Adăugat de: costyfofiu | Data: 07.04.2015

poze workshop desen cu emisfera dreapta

Trăim cu acel gând eronat, potrivit căruia nu ştim să desenăm, astfel temerile emisferei cerebrale stângi, gândirea ei logică, împiedică exprimarea creativităţii înnăscute. Calea cea mai uşoară de a te convinge despre creativitatea ta, durează numai 3 zile. În cadrul acestui program vei învăţa să vezi altfel lucrurile, dar vei regăsi şi creativitatea ta în sine însuşi.

Ca să obţini rezultatele văzute în ilustraţile nu trebuie nici o pregătire.
Imaginile din stânga au fost realizate în primele zile ale cursului, iar imaginile paralele tot de aceeaşi persoane a în a treia zi a cursului.

În decursul celor trei zile poți avea rezultate vizibile, care îți pot influența în mod pozitiv și alte domenii de activitate. O să- ... Detalii... »

Vizualizări: 116 | Adăugat de: costyfofiu | Data: 07.04.2015

poze brasov autentic fest

Organizatorii au pregătit în fiecare zi a festivalului zeci de surprize atât pentru cei mici cât și pentru cei mari. Pe copii îi aștepteaptă zilnic cel mai animat parc de distracții cu topogane gonflabile și bile pe apă, concursuri cu hidrobicicletele, kinder disco dar ateliere de creație în aer liber.
Susține oamenii ajutați la Fundația Bucuria Darului, lăsând să plutească pe lacul de la Noua, 300 de bărcuțe, confecționate din hârtie! Pe oceanul vieții fiecare persoană are puterea de a ajunge la țărm, unii au nevoie de puțin ajutor dar împreună îi putem susține!
Sâmbătă, 4 IULIE, ne întâlnim în Parcul Lacul Noua din Brașov cu prietenul nostru Gogu Harciogu’ specialist în grătare care vă intampină cu cateva surprise din partea Selgros România. În ... Detalii... »

Vizualizări: 186 | Adăugat de: costyfofiu | Data: 07.04.2015

poze targul de cristale din piata sfatului

Evenimentul va aduce in Brasov expozanti din toata tara. Printre articolele expuse se vor afla cristale, pietre fine, boluri tibetane.

Vizualizări: 37 | Adăugat de: costyfofiu | Data: 07.04.2015

poze seminar fizionomie si limbajul trupului modulul i

Tehnici de Citire a Chipului

Seminarul va ajuta in toate domeniile vietii. Ajungeti sa va cunoasteti pe voi insiva, sa va dati seama de ce ganditi si va manifestati intr-un anumit fel, de ce luati anumite decizii, de ce nu reusiti sa fiti altfel etc. Dupa ce reusiti sa va cunoasteti pe voi insiva veti cunoaste lumea intreaga. Veti reusi, dupa acest seminar, sa analizati persoanele deslusind caracterul lor ascuns sau nu. Puteti interpreta actiunile lor si care este modul de gandire predominant. Acest curs va poate servi drept instrument in orice domeniu al vietii, atat in viata personala cat si in societate.

... Detalii... »

Vizualizări: 81 | Adăugat de: costyfofiu | Data: 07.04.2015

Vizualizări: 141 | Adăugat de: costyfofiu | Data: 07.04.2015

poze backyard weekend a 5 a editie timisoara

Deja cu gândul la vară, anunțăm a cincea ediție Backyard Weekend, care prinde dor de ducă. După patru ediții bucureștene cu 36 ore de muzică non-stop aleasă pe spânceană, alături Patrice, Nouvelle Vague, Grandmaster Flash, Perseus, Sofa Surfers, Krystal Klear sau Dub FX, pornim în turneu, iar în 2015 ducem visul a două nopți de vară la Timișoara, în perioada 4-5 iulie. Începând din acest an, Backyard Weekend, găzduit până acum de spații de poveste ca grădina Institutului Francez sau curtea interioară a Casei Presei Libere din Bucuresti, va explora noi teritorii pentru dans și antren din țară, răspândind desfătare urban-estivală.

... Detalii... »

Vizualizări: 206 | Adăugat de: costyfofiu | Data: 07.04.2015

poze jazztm 2015

Festivalul JazzTM 2015 ajunge la a 3-a ediţie şi va avea loc în weekend-ul 3-5 iulie 2015

Artişti confirmaţi:

3 iulie

4 iulie

5 Iulie
- DIANNE REEVES
- GUILLAUME PERRET + THE ELECTRIC EPIC

Vizualizări: 66 | Adăugat de: costyfofiu | Data: 07.04.2015

poze liv warfield piata victoriei timisoara

Liv Warfield este, probabil, unul dintre artiştii cu cea mai mare ascensiune pe scena muzicală şi nu ne referim doar la jazz, R&B sau soul. Cu primul album lansat sub îndrumarea lui Prince, Liv a intrat direct în atenţia industriei muzicale: headline North Sea Jazz, Lugano, Luminato sau prezenţa la cele mai importante emisiuni TV din Statele Unite în 2015 - David Letterman, Jimmy Kimel etc. confirmă acest lucru.

“Liv Warfield w/ Prince’s NPG Hornz” va fi un concert de ţinut minte, cu mult jazz, soul şi R&B într-un ritm ameţitor. Concertul va avea loc pe scena JazzTM 2015, în data de 4, iulie ... Detalii... »

Vizualizări: 67 | Adăugat de: costyfofiu | Data: 07.04.2015

poze targ produs de cluj

Asociația Produs de Cluj în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local al municipiului Oradea,vă invită la prima ediţie a târgului producătorilor şi meşteşugarilor ardeleni organizat de cele două instituţii. Acest eveniment, organizat în premieră la Oradea, îşi propune să promoveze producătorii locali, artele şi meşteşugurile tradiţionale specifice zonelor Cluj şi Bihor, dar şi din restul Transilvaniei.
Timp de trei zile, Parcul 1 Decembrie din Oradea va găzdui Târgul Produs de Cluj, manifestare care va reuni producători de alimente din carne realizate în gospodăriile proprii după reţete originale, lactate, dulcețuri și sucuri naturale, miere de albine, ulei presat la rece, produse de patiserie și ciocolată de casă. Alături de aceştia vor expune o serie de art ... Detalii... »

Vizualizări: 100 | Adăugat de: costyfofiu | Data: 07.04.2015

poze cercuri de lectura romanul filosofic alchimistul 3 4 iulie

Romanul filosofic: Alchimistul, de Jorge Angel Livraga Rizzi - Cartea prezintă viața plină de peripeții a unui tânăr chimist pe nume Pablo Simón, membru într-o Frăție de filosofi hermetici care, într-o perioadă dominată de Inchiziție, lucrează în taină la protejarea înțelepciunii milenare, însuflețiți de mesajul de iubire al Maestrului lor. Văzându-se nevoit să-și părăsească orașul pentru a scăpa de prigoana Sfântului Oficiu, Pablo Simón se îndreaptă spre Orient. Acolo, în India, va găsi cheia Științei Oculte. Însă magia îndepărtatului ținut îl reține, făcându-l să-și uite scopul călătoriei, până când îl întâlnește pe cel numit în Occi ... Detalii... »

Vizualizări: 141 | Adăugat de: costyfofiu | Data: 07.04.2015

poze concert directia 5 crown pub oradea

Sambata, de la ora 21:30, te asteptam cu o seara de muzica live de calitate si o atmosfera electrizanta.

 

Pretul biletului este de 65 de lei. Rezervari: 0749 426 675

Vizualizări: 61 | Adăugat de: costyfofiu | Data: 07.04.2015

 

Nascuta pe data de 7 martie 1994, Alexandra Bonciu este studenta al facultatii de  Medicina Generala in cadrul Universitatii Titu Maiorescu.
A absolvit Liceul Teoretic "Nicolae Iorga", profilul matematica-informatica din Bucuresti, urmand pana in prezent studiile la facultatea de medicina.
 
Din punct de vedere al carierei muzicale, Alex nu a luat nicio lectie de canto sau de chitara, fiind autodidact si valorificandu-si talentul prin munca, determinare, ambitie si mai ales pasiune pentru aceasta arta.
 
A participat la 2 concursuri folk, primul fiind concursul " Folk fara varsta" in anul 2012, unde a participat alaturi de un grup format din 5 elevi cu melodia "Amintiri cu haiducii". Tot in cadrul aceluias concurs, a participat si individua ... Detalii... »
Vizualizări: 179 | Adăugat de: costyfofiu | Data: 07.04.2015

 

Pe numele ei real, Ioana Bianca Anuta, s-a nascut in Slatina, pe 29 august 1994, orasul in care a absolvit Colegiul National “Radu Greceanu”.

 

Inceputurile sale muzicale coincid cu lansarea trupei de rock alternativ X Plod, la vremea aceea singura trupa de rock formata din copii. Timp de aproximativ 3 ani de zile, Ioana a fost solista trupei, participand la numeroase concursuri muzicale.

 

De la 13 ani a inceput sa studieze teorie muzicala si canto cu Crina Mardare, iar din 2013 studiaza actorie, sectia teatru, la Universitatea Hyperion.

 

In anul 2009, participa in Finala Eurovision Junior Romania cu piesa “Girls don’t cry” si este reprezentanta Romaniei la celebrul concurs.

... Detalii... »
Vizualizări: 204 | Adăugat de: costyfofiu | Data: 07.04.2015

Delia a lansat videoclipul noului single “Da, mama”. Piesa este compusă de Carla's Dreams.

Asculta!

Vizualizări: 139 | Adăugat de: costyfofiu | Data: 07.04.2015

Radio Prompt Online ureaza un sincer si calduros "LA MULTI ANI !!!"  , pentru Laura Radulescu , Alina Osan si Miorita Fofiu . LA MULTI ANI ! , MULTA SANATATE  !

Vizualizări: 131 | Adăugat de: costyfofiu | Data: 07.04.2015

Avand in vedere faptul ca maine , Duminica 5 Iulie 2015 , ora 14:00 , la Chisinau are loc MAREA ADUNARE NATIONALA , eveniment organizat de Asociatia Civica Tinerii Moldovei  , am decis , ca din respect pentru acesti oameni minunati sa schimbam poza de profil , la pagina noastra de facebook . Doamne ajuta !

Vizualizări: 61 | Adăugat de: costyfofiu | Data: 07.04.2015

Autentificare
Coşul de cumpărături
Coşul de cumpărături este gol
Căutare
Calendar
«  Iulie 2015  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Arhiva materialelor
Prietenii site-ului
  • Creaţi un website gratuit
  • Desktop Online
  • Jocuri Online Gratuite
  • Tutoriale Video
  • Toate Tag-urile HTML
  • Kit-uri de Navigator

  • | Copyright MyCorp © 2018 | Creatorul de site-uriuCoz |